Názov: | Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov. | |
Zápis: | IZÁK, Štefan - CABADAJ, Rudolf - HOJER, Richard - SIKSA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1987. 207 s. | |
Rok vydania: | 1987 | |
Kategória: | BCI - Skriptá a učebné texty | |
Autori: | IZÁK Štefan | 0 % |
CABADAJ Rudolf | 0 % | |
HOJER Richard | 0 % | |
SIKSA Ján | 0 % | |
TUREK Peter | 0 % | |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
Vydavateľ: | Príroda | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | ||
Rozsah: | 207 s. | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |