Názov: | Variation in quality of Yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. | |
Zápis: | BARANOVÁ, Mária - MICHALSKI, Miroslaw M. - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, Ivan. Variation in quality of Yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1997. ISSN 0042-4870, Roč. 41, č. 2(1997), s. 131-139. | |
Rok vydania: | 1997 | |
Kategória: | ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch | |
Autori: | BARANOVÁ Mária | 0 % |
MICHALSKI Miroslaw M. | 0 % | |
BURDOVÁ Oľga | 0 % | |
MAĽA Pavel | 0 % | |
ŽEŽULA Ivan | 0 % | |
Vydanie: | Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy Roč. 41, č. 2(1997), s. 131-139 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 0042-4870 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | anglický |
Ohlasy: | |
---|---|
2000: [1] KORENEKOVA, B. - KOTTFEROVA, J. - KORENEK, M. Effects of nitrates and nitrites on Lactobacillus helveticus and Lactobacillus casei dairy cultures. In EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. ISSN 1438-2377, 2000, vol. 211, no. 2, p. 136-140. |