Názov: | Výrobky z rybacieho mäsa, vplyv vstupnej surviny a technológia spracovania. | |
Zápis: | PETROVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - ŠALITROŠOVÁ, H. - NAGY, Jozef. Výrobky z rybacieho mäsa, vplyv vstupnej surviny a technológia spracovania. In: Slovenský veterinársky časopis. 1997. Roč. 22, č. 2 (1997), s. 96-102. | |
Rok vydania: | 1997 | |
Kategória: | BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch | |
Autori: | PETROVÁ Anna | 0 % |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
ŠALITROŠOVÁ H. | 0 % | |
NAGY Jozef | 0 % | |
Vydanie: | Slovenský veterinársky časopis Roč. 22, č. 2 (1997), s. 96-102 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |