Názov: | Rezíduá tylozínu v ovčom mlieku a ich vplyv na jeho technologické vlastnosti : [Tylosin residues in ewes milk and their influence on its technological properties] | |
Zápis: | DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - DZURENDOVÁ, Karin. Rezíduá tylozínu v ovčom mlieku a ich vplyv na jeho technologické vlastnosti : [Tylosin residues in ewes milk and their influence on its technological properties] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 64-65. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DUDRIKOVÁ Eva | 0 % |
BURDOVÁ Oľga | 0 % | |
DZURENDOVÁ Karin | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 64-65 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |