Názov: Rezíduá tylozínu v ovčom mlieku a ich vplyv na jeho technologické vlastnosti : [Tylosin residues in ewes milk and their influence on its technological properties]
Zápis: DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - DZURENDOVÁ, Karin. Rezíduá tylozínu v ovčom mlieku a ich vplyv na jeho technologické vlastnosti : [Tylosin residues in ewes milk and their influence on its technological properties] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 64-65.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DUDRIKOVÁ Eva0 %
BURDOVÁ Oľga0 %
DZURENDOVÁ Karin0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 64-65
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content