Názov: Zmeny organoleptických vlastností mäsových výrobkov v maloobchodnej sieti : [Changes in organoleptic properties of meat product in shopping net]
Zápis: MÁTÉ, Dionýz - DIENEŠOVÁ, M. - BYSTRICKÝ, Pavel. Zmeny organoleptických vlastností mäsových výrobkov v maloobchodnej sieti : [Changes in organoleptic properties of meat product in shopping net] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 140.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MÁTÉ Dionýz0 %
DIENEŠOVÁ M.0 %
BYSTRICKÝ Pavel0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 140
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content