Názov: Hygiena zvěřiny : Príručka pro mysliveckou praxi.
Zápis: WINKELMAYER, Rudolf - LEBERSORGER, Peter - ZEDKA, Hans-Friedemann - FOREJTEK, Pavel - VODŇANSKÝ, Miroslav - VEČEREK, Vladimír - MALENA, Milan - NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter. Hygiena zvěřiny : Príručka pro mysliveckou praxi. Rec. Frans J. M. Smulders. 1. vyd. Brno : Středoevropský institut ekologie zvěře Wien-Brno-Nitra, 2005. ISBN 80-7305-523-6, 168 s.
Rok vydania: 2005
Kategória: ACA - Vysokoškolské učebnice vydané v zahraničných vydavateľstvách
Autori:WINKELMAYER Rudolf0 %
LEBERSORGER Peter0 %
ZEDKA Hans-Friedemann0 %
FOREJTEK Pavel0 %
VODŇANSKÝ Miroslav0 %
VEČEREK Vladimír0 %
MALENA Milan0 %
NAGY Jozef0 %
LAZÁR Peter0 %
Recenzenti: Frans J. M. Smulders.
Podiel UVLF: 0 %
Vydavateľ: Středoevropský institut ekologie zvěře Wien-Brno-Nitra
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:80-7305-523-6
Rozsah: 168 s.
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Ohlasy:
2012: [4] BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Fyzikálne a chemické zmeny počas zrecieho procesu mäsa prepelíc. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 235-238.
2012: [4] MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v näse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In V. vedecká konferncia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 [elektronický zdroj]. - Bratislava, 2012 : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. ISBN 978-80-970552-6-4, s. 266-269.
2011: [3] DOMINIK, P. - PAVLÍK, Z. - STEINHAUSEROVÁ, I. - SALÁKOVÁ, A. - BUCHTOVÁ, H. - STEINHAUSER, L. Vliv rozpustného kolagenu na texturu daňčího masa. In Lenfeldovy a Höklovy dny. Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011 [elektronický zdroj]. - Brno : VFU, 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 82-85
Skip to content