Rok Kategória
Publikácia
2022 I1 VAŠKOVÁ, Katarína. Analýza metodických postupov pre stanovenie synerézie jogurtov : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 55 l. + CD-ROM.
2022 I1 DIKEJOVÁ, Nikola. Účinok rastlinných silíc a antiseptických látok na kvasinky Malassezia pachydermatis : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 59 l. + CD-ROM.
2022 I1 GUBANCOVÁ, Vanesa. Výskyt Clostridium perfringens v potravinách : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 58 l. + CD-ROM.
2022 I1 KADUKOVÁ, Michaela. Giardióza u mäsožravcov : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 61 l. : 1 príloha + CD-ROM.
2022 I1 KACKOVÁ, Gabriela. Antimikrobiálna rezistencia druhu Raoultella ornithinolytica izolovaného zo syrov : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 59 l. + CD-ROM.
2022 I1 KIŠÁKOVÁ, Erika. Stanovenie nutričnej hodnoty, senzorických a fyzikálno-chemických vlastností bryndze vyrobených v podmienkach veľko a malovýroby : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 58 l. : 3 prílohy + CD-ROM.
2022 I1 KLEŠČOVÁ, Dominika. Širokospektrálna analýza rezíduí antibiotík v mäse hydiny : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 57 l. + CD-ROM.
2022 I1 KOSTIČÁK, Maroš. Nové trendy využitia separátu v ustajnení dojníc : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 52 l. + CD-ROM.
2022 I1 KOTĚŠOVSKÁ, Natália. Mikrobiocenóza hrudkového syra vyrobeného farmárskym spôsobom : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 55 l. + CD-ROM.
2022 I1 KOVÁČOVÁ, Štefánia. Mikrobiota hrozna a kvalita vín z východoslovenskej vinohradníckej oblasti : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 53 l. + CD-ROM.
Počet záznamov v databáze: 1289
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 95 z 129
Skip to content