2022 |
I1 |
VAŠKOVÁ, Katarína. Analýza metodických postupov pre stanovenie synerézie jogurtov : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 55 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
DIKEJOVÁ, Nikola. Účinok rastlinných silíc a antiseptických látok na kvasinky Malassezia pachydermatis : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 59 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
GUBANCOVÁ, Vanesa. Výskyt Clostridium perfringens v potravinách : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 58 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KADUKOVÁ, Michaela. Giardióza u mäsožravcov : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 61 l. : 1 príloha + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KACKOVÁ, Gabriela. Antimikrobiálna rezistencia druhu Raoultella ornithinolytica izolovaného zo syrov : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 59 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KIŠÁKOVÁ, Erika. Stanovenie nutričnej hodnoty, senzorických a fyzikálno-chemických vlastností bryndze vyrobených v podmienkach veľko a malovýroby : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 58 l. : 3 prílohy + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KLEŠČOVÁ, Dominika. Širokospektrálna analýza rezíduí antibiotík v mäse hydiny : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 57 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KOSTIČÁK, Maroš. Nové trendy využitia separátu v ustajnení dojníc : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 52 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KOTĚŠOVSKÁ, Natália. Mikrobiocenóza hrudkového syra vyrobeného farmárskym spôsobom : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 55 l. + CD-ROM.
|
|
2022 |
I1 |
KOVÁČOVÁ, Štefánia. Mikrobiota hrozna a kvalita vín z východoslovenskej vinohradníckej oblasti : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 53 l. + CD-ROM.
|
|
Počet záznamov v databáze: 1289 Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23 |