Reg. číslo Začiatok    Koniec    Názov projektu / grantu     Schéma Nositeľ
010UVLF-4/2011 2011 2013 Príprava vysokoškolskej učebnice "Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu" harmonizovaná s požiadavkou nového študijného odboru "Trh a kvalita potravín" KEGA Jevinová Pavlina
APVV-0302-11 2012 2015 Probiotické mikroorganizmy a regulácia cytokínovej odpovede v prevencii imunopatologických zmien počas črevných bakteriálnych infekcií u hydiny APVV Levkut Mikuláš
APVV-16-0171 2017 2020 Progresívne metódy zabraňujúce vzniku a šíreniu rezistencie baktérií voči klinicky relevantným antibiotikám APVV Koščová Jana
1/0366/15 2015 2017 Proteíny akútnej fázy ako markery patologických stavov reprodukčného aparátu, metabolických a zápalových procesov organových systémov u koní VEGA Novotný František
APVV-15-0419 2016 2018 Protikliešťová ochrana pomocou modifikovaných polypropylénových vlákien s akaricídnym účinkom APVV Peťko Branislav
APVV-17-0372 2018 2022 Rádiofrekvenčné rozhranie v biológii a ekológii ixodidových kliešťov APVV Peťko Branislav
1/0050/19 2019 2022 Regenerácia defektov kĺbovej chrupky pomocou inovatívnych biomateriálov VEGA Petrovová Eva
1/0917/12 2009 2012 Rezíduá rodenticídov po ich aplikácii v ošetrenej lokalite, prienik do potravného reťazca a riziká spojené s ovplyvnením zdravia fauny a človeka VEGA Sasáková Naďa
1/0115/16 2016 2018 Riadená regenerácia parodontu a propofolová kontinuálna intravenózna anestéza u pacientov ASA III a IV VEGA Capík Igor
CA18105 2018 2022 Risk-based meat inspection and integrated meat safety assurance (RIBMINS) COST Popelka Peter
Počet záznamov v databáze: 351
Strana 21 z 36
Skip to content