I. Základné údaje
II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
IX. Iné relevantné skutočnosti 10
II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
II.a Názov vysokej školy alebo inštitúcie | II.b Rok | II.c Odbor a program | |
---|---|---|---|
II.1 VŠ vzdelanie prvého stupňa | |||
II.2 VŠ vzdelanie druhého stupňa | Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach | 2007 | všeobecné veterinárske lekárstvo |
II.3 VŠ vzdelanie tretieho stupňa | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 2011 | parazitárne choroby zvierat |
II.4 Titul docent | |||
II.5 Titul profesor | |||
II.6 Titul DrSc. |
III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
III.a Zamestnanie-pracovné zaradenie | III.b Inštitúcia | III.c Časové vymedzenie | |
---|---|---|---|
odborný asistent | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 2011 | 2023 |
IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
IV.a Popis aktivity, názov kurzu (ak išlo o kurz), iné | IV.b Názov inštitúcie | IV.c Rok |
---|---|---|
Práca v systéme eProcurement (verejné obstarávanie) | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 2020 |
Práca s laboratórnou prístrojovou technikou (fyzikálno-chemické metódy, chromatografické, separačné, mikrobiologické, senzorické metódy | OK Servis BioPro, s.r.o. | 2018 |
Osvedčenie o získanom vzdelaní s celoštátnou platnosťou: manažérske zručnosti, modul: Time manažment-manažment času | NOVA TRAINING, s.r.o. | 2012 |
Osvedčenie o získanom vzdelaní s celoštátnou platnosťou: Práca s počítačom a Windows III | NOVA TRAINING, s.r.o. | 2012 |
V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.1.a Názov profilového predmetu | V.1.b Študijný program | V.1.c Stupeň | V.1.d Študijný odbor |
---|---|---|---|
Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravín | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravín | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.3.a Názov odboru habilitačného konania a inauguračného konania | V.3.b Študijný odbor, ku ktorému je priradený |
---|
V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.4.a Bakalárske (prvý stupeň) | V.4.b Diplomové (druhý stupeň) | V.4.c Dizertačné (tretí stupeň) | |
---|---|---|---|
V.4.1 Počet aktuálne vedených prác | 1 | 1 | 0 |
V.4.2 Počet obhájených prác | 6 | 11 | 0 |
V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
V.5.a Názov predmetu | V.5.b Študijný program | V.5.c Stupeň | V.5.d Študijný odbor |
---|---|---|---|
Potravinárska chémia | bezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Technológia a bezpečnostné systémy spracovania rastlinných komodít | bezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Potravinárska chémia | bezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Technológia a bezpečnostné systémy spracovania rastlinných komodít | bezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Senzorická analýza potravín | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita cereálií | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita cukrov | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Potraviny špecifického charakteru | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Materiály a predmety v potravinárstve | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Senzorická analýza potravín | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita cereálií | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita cukrov | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Potraviny špecifického charakteru | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Materiály a predmety v potravinárstve | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia rastlinných potravín | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Všeobecná hygiena a potravinárska technika | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Senzorické analýzy potravín | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia potravín I. (mlieko, mliečne výrobky a ich chemická analýza) | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Všeobecná hygiena a analýza potravín | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Salašníctvo | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
VIII.a Názov inštitúcie | VIII.b Sídlo inštitúcie | VIII.c Obdobie trvania pôsobenia/pobytu (uviesť dátum odkedy dokedy trval pobyt) | VIII.d Mobilitná schéma, pracovný kontrakt, iné (popísať) | |
---|---|---|---|---|
Agronomická fakulta Mendelovej univerzity v Brne, Česká republika | Zemědělská 1665/1 613 00 Brno, Česká republika | 2020 | 2020 | Cieľom mobility – školenia v rámci ERASMUS+ na pracovisku Ústavu technológií potravín Agronomickej fakulty Mendelovej univerzity bola výmena nových poznatkov vedy, výskumu a vzdelávania v oblasti potravinársko-poľnohospodárskych vied (mliekarska poloprevádzka, pekáreň, cukrárska dielňa). Súčasťou bolo aj štúdium metodík v oblasti kvapalinovej chromatografie (napr. biogénne amíny v zrejúcich syroch, ftaláty v mliečnych výrobkoch a obalových materiáloch; organických kyselín v syroch a ovocných šťavách a pod.) a plynovej chromatografie (napr. stanovenie mastných kyselín v mliečnych výrobkoch) a návrh na vedeckú a pedagogickú spoluprácu v oblasti technológie potravín. Plán práce: Štúdium: 1. Výroba a akosť živočíšnych produktov (mlieko a mliečne výrobky). 2. Analýza potravín: kvapalinová a plynová chromatografia. 3. Systemy riadenia akosti a zdravotnej nezávadnosti potravín. 4. Aktivity v laboratóriách rastlinných komodít (pekáreň, cukrárska dielňa) a v mliekarskej poloprevádzke. |
IX. Iné relevantné skutočnosti 10