prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.

Dátum poslednej aktualizácie: 23. 10. 2023

I. Základné údaje
I.1 Priezvisko Nagy
I.2 Meno Jozef
I.3 Tituly prof. MVDr. , PhD.
I.4 Rok narodenia 1961
I.5 Názov pracoviska Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
I.6 Adresa pracoviska Komenského 73, 041 81 Košice, Slovenská republika
I.7 Pracovné zaradenie profesor
I.8 E-mailová adresa jozef.nagy@uvlf.sk
I.9 Hyperlink na záznam osoby v Registri zamestnancov vysokých škôl https://www.portalvs.sk/regzam/detail/6021
I.10 Názov študijného odboru, v ktorom osoba pôsobí na vysokej škole veterinárske lekárstvo
I.11 ORCID iD 3 https://orcid.org/0000-0002-7957-5901
3 Nepovinná položka.

II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
II.a Názov vysokej školy alebo inštitúcie II.b Rok II.c Odbor a program
II.1 VŠ vzdelanie prvého stupňa
II.2 VŠ vzdelanie druhého stupňa Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1985 hygiena potravín
II.3 VŠ vzdelanie tretieho stupňa Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach 1993 veterinárna hygiena
II.4 Titul docent Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach 1996 hygiena potravín a ekológia
II.5 Titul profesor Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach 2008 hygiena potravín
II.6 Titul DrSc.

III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
III.a Zamestnanie-pracovné zaradenie III.b Inštitúcia III.c Časové vymedzenie
prorektor pre rozvoj školy a hodnotenie kvality Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2015 doteraz
vysokoškolský učiteľ - profesor Univerzita veterinárskeho lekárstva (od roku 2010 Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach) 2008 doteraz
vysokoškolský učiteľ - docent Vysoká škola veterinárska v Košiciach (od roku 2006 Univerzita veterinárskeho lekárstva) 1996 2008
vysokoškolský učiteľ - asistent, odborný asistent Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1989 1996

IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
IV.a Popis aktivity, názov kurzu (ak išlo o kurz), iné IV.b Názov inštitúcie IV.c Rok
Práca s počítačom a Windows III Nova training, s.r.o. Košice 2012
Manažérske zručnosti Nova training, s.r.o. Košice 2012

V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.1.a Názov profilového predmetu V.1.b Študijný program V.1.c Stupeň V.1.d Študijný odbor
Food safetynáuka o živočíchoch denná forma anglický jazykprvýveterinárske lekárstvo
Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medutrh a kvalita potravín denná forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medutrh a kvalita potravín externá forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Hygiena a technológia hydiny, vajec a zverinyhygiena potravín denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Hygiena a kvalita mäsa hydiny, vajec a zverinyhygiena potravin denná forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiene and quality of poultry meat, eggs and gamehygiena potravín denná forma anglický jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiene and quality of poultry meat, eggs and gamehygiena potravín externá forma anglický jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiena a kvalita mäsa hydiny, vajec a zverinyhygiena potravín externá forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo

V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.2.a Študijný program V.2.b Stupeň V.2.d Študijný odbor
hygiena potravín denná forma slovenský jazyk spájajúci prvý a druhý veterinárske lekárstvo
4 Podľa čl. 6 odsek 4 Štandardov pre študijný program.

V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.3.a Názov odboru habilitačného konania a inauguračného konania V.3.b Študijný odbor, ku ktorému je priradený
hygiena potravín (habilitačné konanie) veterinárske lekárstvo
hygiena potravín (inauguračné konanie) veterinárske lekárstvo

V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.4.a Bakalárske (prvý stupeň) V.4.b Diplomové (druhý stupeň) V.4.c Dizertačné (tretí stupeň)
V.4.1 Počet aktuálne vedených prác 0 0 1
V.4.2 Počet obhájených prác 3 20 9

V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
V.5.a Názov predmetu V.5.b Študijný program V.5.c Stupeň V.5.d Študijný odbor
Hygiena a spracovanie vedľajších potravinárskych produktovhygiena potravín denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Food hygiene and technology II. (poultry, eggs and game meat and their chemical analysis)všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma anglický jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Hygiena a technológia potravín II. (mäso hydiny, vajcia a zverina a ich chemická analýza)všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo

VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.1.a Celkovo VI.1.b Za posledných šesť rokov
VI.1.1 Počet výstupov tvorivej činnosti 576 56
VI.1.2 Počet výstupov tvorivej činnosti registrovaných v databázach Web of Science alebo Scopus 32 10
VI.1.3 Počet ohlasov na výstupy tvorivej činnosti 439 179
VI.1.4 Počet ohlasov registrovaných v databázach Web of Science alebo Scopus na výstupy tvorivej činnosti 301 142
VI.1.5 Počet pozvaných prednášok na medzinárodnej a národnej úrovni 1 1

VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
1. PAULSEN, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - SMULDERS, Frans J. M. - HOFBAUER, Peter - LAZÁR, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Influence of storage conditions and shotshell wounding on the hygienic condition of hunted, uneviscerated pheasant (Phasianus colchicus). In: Poultry Science. 2008. ISSN 0032-5791, Vol. 87, č. 1 (2008), s. 191-195.
(2008: 1.668 - IF, 131 - H-index, 2.086 - IF 5y, 1.038 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2. REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography : [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou] In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
3. SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Multiple factorial analysis of physicochemical and organoleptic properties of breast and thigh meat of broilers fed a diet supplemented with humic substances. In: Poultry Science. 2020. ISSN 0032-5791, Vol. 99, no. 3 (2020), p. 1750-1760.
(141 - H-index, 1.072 - SJR, Q1 - SJR Best Q)
4. HUDÁK, Marek - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of broilers chicken diet supplementation with natural and acidified humic substances on quality of produced breast meat. In: Animals. 2021. ISSN 2076-2615, Vol. 11, no. 4 (2021), art. no. 1087, p. [1-15]
(2021: 3.231 - IF, 43 - H-index, 3.312 - IF 5y, 0.610 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
5. MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Post-mortem changes in the concentration of lactic acid, phosphates and pH in the muscles of wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) according to the perimortal situation. In: Meat Science. 2011. ISSN 0309-1740, Vol. 88, č. 4 (2011), s. 701-704.
(2011: 2.275 - IF, 154 - H-index, 2.816 - IF 5y, 1.769 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
5 Maximálne päť najvýznamnejších výstupov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.

VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
1. HUDÁK, Marek - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of broilers chicken diet supplementation with natural and acidified humic substances on quality of produced breast meat. In: Animals. 2021. ISSN 2076-2615, Vol. 11, no. 4 (2021), art. no. 1087, p. [1-15]
(2021: 3.231 - IF, 43 - H-index, 3.312 - IF 5y, 0.610 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2. JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona. Effect of Cladosporium cladosporioides on the composition of mycoflora and the quality parameters of table eggs during storage. In: Processes. 2021. ISSN 2227-9717, Vol. 9, no. 4 (2021), art. no. 613, p. [1-17]
(2021: 3.352 - IF, 36 - H-index, 3.338 - IF 5y, 0.474 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
3. SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Multiple factorial analysis of physicochemical and organoleptic properties of breast and thigh meat of broilers fed a diet supplemented with humic substances. In: Poultry Science. 2020. ISSN 0032-5791, Vol. 99, no. 3 (2020), p. 1750-1760.
(141 - H-index, 1.072 - SJR, Q1 - SJR Best Q)
4. VAŠKOVÁ, Janka - PATLEVIČ, Peter - ŽATKO, Daniel - MARCINČÁK, Slavomír - VAŠKO, Ladislav - KREMPASKÁ, Klára - NAGY, Jozef. Effects of humic acids on poultry under stress conditions. In: Slovenian Veterinary Research. 2018. ISSN 1580-4003, Vol. 55, no. 4(2018), p. 245-253.
(2018: 0.170 - IF, 11 - H-index, 0.191 - IF 5y, 0.153 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
5. REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography : [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou] In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
6 Maximálne päť najvýznamnejších výstupov za ostatných šesť rokov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.

VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
1. POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - HAJURKA, Jaroslav - CABADAJ, Rudolf - MARCINČÁK, Slavomír - BUGARSKÝ, Andrej. Comparison of various methods for penicillin residue detection in cow milk after intramammary and parenteral treatment. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2003. ISSN 0042-4870, Roč. 47, č. 1 (2003), s. 203-209.
[1] LU, Guangyu - CHEN, Qi - LI, Yuping - LIU, Yuting - ZHANG, Yuying - HUANG, Yujia - ZHU, Lei. Status of antibiotic residues and detection techniques used in Chinese milk: A systematic review based on cross-sectional surveillance data. In FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. ISSN 0963-9969, 2021, vol. 147, no., pp.
2. REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography : [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou] In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
[1] XIONG, Yun - ZHANG, Pangzhen - WARNER, Robyn Dorothy - HOSSAIN, Md Nur - LEONARD, William - FANG, Zhongxiang. Effect of sorghum bran incorporation on the physicochemical and microbial properties of beef sausage during cold storage. In FOOD CONTROL. ISSN 0956-7135, 2022, vol. 132, no., pp. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.108544.
3. JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona. Effect of Cladosporium cladosporioides on the composition of mycoflora and the quality parameters of table eggs during storage. In: Processes. 2021. ISSN 2227-9717, Vol. 9, no. 4 (2021), art. no. 613, p. [1-17]
(2021: 3.352 - IF, 36 - H-index, 3.338 - IF 5y, 0.474 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
[1] ZDOLEC, Nevijo. Introduction to Special Issue: Study of Microbiological Safety in the Food Chain. In PROCESSES, 2022, vol. 10, no. 1, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/pr10010149.
4. HAJURKA, Jaroslav - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - RÓŽAŇSKA, Hanna - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - HURA, Vladimír. Tetracycline concentrations in blood and milk of cows following intrauterine treatment of acute or subacute/chronic endometritis. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2003. ISSN 0042-4870, Roč. 47, č. 2 (2003), s. 435-447.
[1] WANG, Xue - WANG, Ke-wen - XU, Zhen-zhen - YANG, Shu-ming - ZHAO, Yan. Development and validation of a multi-residue analytical method for veterinarian and human pharmaceuticals in livestock urine and blood using UHPLC-QTOF. In JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES. ISSN 1570-0232, 2021, vol. 1167, no., pp.
5. REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography : [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou] In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
[1] AGYARE, Anita Nkansah - AN, Chang Hong - LIANG, Qi. Goji Berry (Lycium Barbarum L.) Carotenoids Enrichment through 'Green' Extraction Method Improves Oxidative Stability and Maintains Fatty Acids of Yak Ghee with Microwave Heating and Storage. In FOODS, 2022, vol. 11, no. 3, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/foods11030369.
7 Maximálne päť najvýznamnejších ohlasov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.

VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
1. ŠF EÚ 313011V336 "Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood", Doba riešenia: 2019 - 2023
2. VEGA 1/0161/17 "Využitie krmiva suplementovaného probiotikami vo  výžive rýb za účelom produkcie zdravých potravín", Doba riešenia: 2017 - 2019
3. APVV APVV-18-0039 "Aplikácia fermentovaných bioproduktov a humínových látok vo výžive hydiny, nový prístup ku zlepšeniu zdravia zvierat a produkcii bezpečných a funkčných potravín", Doba riešenia: 2019 - 2023
4. APVV APVV-14-0397 "Aplikácia biokrmív vo výžive hydiny na produkciu funkčných potravín obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny", Doba riešenia: 2015 - 2019
5. KEGA 011UVLF-4/2015 "Bezpečnosť potravín-študijný materiál a didaktické pomôcky pre spoločný študijný program", Doba riešenia: 2015 - 2017
8 Maximálne päť najvýznamnejších projektov, ak je VUPCH prílohou žiadosti. Okrem názvu a stučnej charakteristiky projektu sa uvádza druh účasti (v slovenskom aj anglickom jazyku), ak je možné, hyperlink na projekt a jeho výstupy a ohlasy.

VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VII.a Aktivita, funkcia VII.b Názov inštitúcie, grémia VII.c Časové vymedzenia pôsobenia
rektor Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2023 doteraz
predseda vedeckej rady Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2023 doteraz
člen vedeckej rady Fakulta biotechnológií a potravinárskych vied SPU v Nitre 2019 doteraz
prorektor pre rozvoj školy a hodnotenie kvality Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2015 2023
člen vedeckej rady Fakulta hygieny potravín Veterinárskej univerzity v Brne 2015 doteraz
člen komisií pre štátne skúšky v študijných programoch bezpečnosť krmív a potravín, trh a kvality potravín, všeobecné veterinárske lekárstvo a hygiena potravín, General veterinary medicine, Animal Science Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2008 doteraz
člen komise pre obhajoby dizertačných prác v študijných programoch tretieho stupňa hygiena potravín, súdne a verejné veterinárske lekárstvo Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2008 doteraz
člen vedeckej rady Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2008 2023
oponent záverečných prác, habilitačných a atestačných prác, vysokoškolských učebných textov, učebníc, zborníkov, vedeckých prác v databázach WoS a SCOPUS Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2006 doteraz
9 Napr. akademické funkcie, členstvá v redakčných radách a vo vedeckých, odborných a profesijných spoločnostiach.

VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
VIII.a Názov inštitúcie VIII.b Sídlo inštitúcie VIII.c Obdobie trvania pôsobenia/pobytu (uviesť dátum odkedy dokedy trval pobyt) VIII.d Mobilitná schéma, pracovný kontrakt, iné (popísať)
Spolkový ústav pre hodnotenie rizika Berlín, Nemecko 2013 2013 Stav vedeckého poznania správania sa bezolovnatého streliva pri love a kontaminácia zveriny získanej lovom pomocou streliva s obsahom olova, medi a zinku.
Univerzita veterinárskeho lekárstva Viedeň, Rakúsko 2010 2010 Zabezpečovanie a zvyšovanie kvality, hygieny a bezpečnosti potravín - vyškolená osoba
Veterinárna univerzita Brno, Česká republika 2010 2010 Zabezpečovanie a zvyšovanie kvality, hygieny a bezpečnosti potravín - vyškolená osoba
Univerzita veterinárskeho lekárstva Viedeň, Rakúsko 2001 2007 Exkurzie študentov na bitúnky a mäsospracujúce závody v Rakúslu
Univerzita veterinárskeho lekárstva Viedeň, Rakúsko 1999 1999 Metódy Stanovenia a výskyt rezíduí antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu
Štátny veterinárny ústav - Štátny výskumný ústav Pulawy, Poľsko 1992 1992 Metódy stanovenia rezíduí veterinárnych liečiv v potravinách

IX. Iné relevantné skutočnosti 10
IX.a Ak je to podstatné, uvádzajú sa iné aktivity súvisiace s vysokoškolským vzdelávaním alebo s tvorivou činnosťou
Od roku 1994 predseda organizačného výboru medzinárodnej vedeckej konferencie Hygiena alimentorum so zameraním na zdravotnú bezpečnosť hydinového mäsa, vajec, rýb a zveriny
10 Maximálne 1800 znakov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.
Skip to content