doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Dátum poslednej aktualizácie: 23. 10. 2023

I. Základné údaje
I.1 Priezvisko Dudriková
I.2 Meno Eva
I.3 Tituly doc. MVDr. , PhD.
I.4 Rok narodenia 1956
I.5 Názov pracoviska Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
I.6 Adresa pracoviska Komenského 73, 041 81 Košice, Slovenská republika
I.7 Pracovné zaradenie docent
I.8 E-mailová adresa eva.dudrikova@uvlf.sk
I.9 Hyperlink na záznam osoby v Registri zamestnancov vysokých škôl https://www.portalvs.sk/regzam/detail/6005
I.10 Názov študijného odboru, v ktorom osoba pôsobí na vysokej škole veterinárske lekárstvo
I.11 ORCID iD 3 https://orcid.org/0000-0001-6814-1756
3 Nepovinná položka.

II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
II.a Názov vysokej školy alebo inštitúcie II.b Rok II.c Odbor a program
II.1 VŠ vzdelanie prvého stupňa
II.2 VŠ vzdelanie druhého stupňa Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1981 hygiena potravín
II.3 VŠ vzdelanie tretieho stupňa Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1987 veterinárna morfológia a fyziológia
II.4 Titul docent Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach 2001 hygiena prostredia a potravín
II.5 Titul profesor
II.6 Titul DrSc.

III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
III.a Zamestnanie-pracovné zaradenie III.b Inštitúcia III.c Časové vymedzenie
vysokoškolský docent Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2001 doteraz
odborný asistent Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1991 2001
vedecký pracovník Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1985 1991
interný ašpirant Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1981 1985

IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
IV.a Popis aktivity, názov kurzu (ak išlo o kurz), iné IV.b Názov inštitúcie IV.c Rok
Manažérske zručnosti (Osvedčenie o získanom vzdelaní) Operačný program vzdelávanie UVLF v Košiciach, Agentúra MŠVVaŠ SR 2013
Práca s počítačom a Windows III (Osvedčenie o získanom vzdelaní) Operačný program vzdelávanie UVLF v Košiciach, Agentúra MŠVVaŠ SR 2013
„Projektový manažment a rozvojové projekty“ (Osvedčenie o získanom vzdelaní s celoštátnou platnosťou) Technická univerzita v Košiciach, Inštitút celoživotného vzdelávania 2004
Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach 2002
Osvedčenie z pedagogického minima č. 5/99 Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach 2001
Osvedčenie „Odhad miery rizika pre domáce, hospodárske a voľne žijúce zvieratá, včely a vodné živočíchy“ Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1996
Potvrdenie o zložení skúšky z jazyka ruského podľa vyhlášky č. 198 Štátnej komisie pre vedecké hodnosti zo dňa 11. novembra 1964 Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1982
Potvrdenie o zložení skúšky z jazyka anglického podľa vyhlášky č. 198 Štátnej komisie pre vedecké hodnosti zo dňa 11. novembra 1964 Vysoká škola veterinárska v Košiciach 1981

V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.1.a Názov profilového predmetu V.1.b Študijný program V.1.c Stupeň V.1.d Študijný odbor
Food safetynáuka o živočíchoch denná forma anglický jazykprvýveterinárske lekárstvo
Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravíntrh a kvalita potravín denná forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravíntrh a kvalita potravín externá forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkovhygiena potravín denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Hygiena a kvalita mlieka a mliečnych výrobkovhygiena potravin denná forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiene and quality of milk and milk productshygiena potravín denná forma anglický jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiene and quality of milk and milk productshygiena potravín externá forma anglický jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiena a kvalita mlieka a mliečnych výrobkovhygiena potravín externá forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo

V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.2.a Študijný program V.2.b Stupeň V.2.d Študijný odbor
4 Podľa čl. 6 odsek 4 Štandardov pre študijný program.

V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.3.a Názov odboru habilitačného konania a inauguračného konania V.3.b Študijný odbor, ku ktorému je priradený
hygiena potravín (habilitačné konanie) veterinárske lekárstvo
hygiena potravín (inauguračné konanie) veterinárske lekárstvo

V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.4.a Bakalárske (prvý stupeň) V.4.b Diplomové (druhý stupeň) V.4.c Dizertačné (tretí stupeň)
V.4.1 Počet aktuálne vedených prác 1 3 2
V.4.2 Počet obhájených prác 7 25 4

V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
V.5.a Názov predmetu V.5.b Študijný program V.5.c Stupeň V.5.d Študijný odbor
Potravinárska chémiabezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazykprvýveterinárske lekárstvo
Technológia a bezpečnostné systémy spracovania rastlinných komodítbezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazykprvýveterinárske lekárstvo
Potravinárska chémiabezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazykprvýveterinárske lekárstvo
Technológia a bezpečnostné systémy spracovania rastlinných komodítbezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazykprvýveterinárske lekárstvo
Technológia výroby a kvalita cukrovtrh a kvalita potravín denná forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Potraviny špecifického charakterutrh a kvalita potravín denná forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Výživové hodnotenie potravíntrh a kvalita potravín denná forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Potraviny špecifického charakterutrh a kvalita potravín externá forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Výživové hodnotenie potravíntrh a kvalita potravín externá forma slovenský jazykdruhýveterinárske lekárstvo
Hygiena a technológia rastlinných potravínhygiena potravín denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Všeobecná hygiena a potravinárska technikahygiena potravín denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Výživa ľudíhygiena potravín denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Food hygiene and technology I. (milk, milk products and their chemical analysis)všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma anglický jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Foodborne diseasesvšeobecné veterinárske lekárstvo denná forma anglický jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Hygiena a technológia potravín I. (mlieko, mliečne výrobky a ich chemická analýza)všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Všeobecná hygiena a analýza potravínvšeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Ochorenia z potravínvšeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Salašníctvovšeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazykspájajúci 1. a 2.veterinárske lekárstvo
Hygiena a kvalita rastlinných potravínhygiena potravin denná forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiene and quality of plant foodshygiena potravín denná forma anglický jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiene and quality of plant foodshygiena potravín externá forma anglický jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiena, technológia a kvalita rastlinných potravínhygiena potravín externá forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo
Hygiena a kvalita rastlinných potravínhygiena potravín externá forma slovenský jazyktretíveterinárske lekárstvo

VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.1.a Celkovo VI.1.b Za posledných šesť rokov
VI.1.1 Počet výstupov tvorivej činnosti 495 80
VI.1.2 Počet výstupov tvorivej činnosti registrovaných v databázach Web of Science alebo Scopus 29 9
VI.1.3 Počet ohlasov na výstupy tvorivej činnosti 176 83
VI.1.4 Počet ohlasov registrovaných v databázach Web of Science alebo Scopus na výstupy tvorivej činnosti 141 80
VI.1.5 Počet pozvaných prednášok na medzinárodnej a národnej úrovni 1 1

VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
1. LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - SIEGFRIED, Leonard. Quantity of selected probiotic cultures in semi-hard cheese with low-cooking curd during the maturation process : [Počet vybraných druhov probiotických kultúr v polotvrdom syre s nízkodohrievanou syreninou počas zrenia] In: Journal Of Food Science And Technology-Mysore. 2015. ISSN 0022-1155, Vol. 52, č. 8(2015), s. 4697-4702.
(2015: 1.241 - IF, 55 - H-index, 1.832 - IF 5y, 0.483 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2. DORKO, Erik - RIMAROVÁ, Kvetoslava - KECEROVÁ, Anna - PILIPČINEC, Emil - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - PETROVIČOVÁ, Jozefína - BOROŠ, Erich. Potential association between Coxiella burnetii seroprevalence and selected risk factors among veterinary students in Slovakia. In: Annals of agricultural and environmental medicine. 2011. ISSN 1232-1966, Vol. 18, č. 1(2011), s. 47-53.
(2011: 2.311 - IF, 51 - H-index, 1.968 - IF 5y, 0.334 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
3. DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef. Liquid chromatographic determination of tylosin in mastitic cow's milk following therapy. In: Journal of AOAC International. 1999. ISSN 1060-3271, Vol. 82, č. 6 (1999), s. 1303-1307.
(1999: 0.950 - IF)
4. DUDRIKOVÁ, Eva - LEHOCKÝ, Ján. A comparison of liquid chromatographic and microtitre test procedures for determining the depletion of tylosin in healthy lactating cows. In: Milchwissenschaft. 1998. ISSN 0026-3788, Roč. 53, č. 2 (1998), s. 90-92.
(1998: 0.683 - IF)
5. DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Excretion of oxytetracycline residues by milk of cows with clinical mastitis during lactation period : [Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom dojníc s klinickými prejavmi mastitídy počas laktačného obdobia] In: Veterinární medicína. 1996. ISSN 0375-8427, Roč. 41, č. 11 (1996), s. 329-333.
5 Maximálne päť najvýznamnejších výstupov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.

VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
1. KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZIGO, František - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana. Assessment of quality and safety of farm level produced cheeses from sheep and goat milk. In: Applied Sciences. 2021. ISSN 2076-3417, Vol. 11, no. 7 (2021), art. no. 3196, p. [1-16]
(2021: 2.838 - IF, 75 - H-index, 2.921 - IF 5y, 0.507 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2. VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - FRAQUEZA, Maria Joao - MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - DRÁŽOVSKÁ, Monika - LAUKOVÁ, Andrea. Short communication: Antimicrobial potential of Lactobacillus plantarum strains isolated from Slovak raw sheep milk cheeses. In: Journal of Dairy Science. 2020. ISSN 0022-0302, Vol. 103, no. 8 (2020), p. 6900-6903.
(2020: 4.034 - IF, 191 - H-index, 4.354 - IF 5y, 1.483 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
3. SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese : [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením] In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, č. 3(2018), s. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
4. VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana. Antimicrobial resistance of Lactobacillus johnsonii and Lactobacillus zeae in raw milk. In: Processes. 2020. ISSN 2227-9717, Vol. 8, no. 12 (2020), art. no. 1627, p. [1-13]
(2020: 2.847 - IF, 28 - H-index, 2.824 - IF 5y, 0.414 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
5. VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - VARGOVÁ, Mária - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana. Antimicrobial resistance of Enterococcus sp. isolated from sheep and goat cheeses. In: Foods. 2021. ISSN 2304-8158, Vol. 10, no. 8 (2021), art. no. 1844, p. [1-11]
(2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
6 Maximálne päť najvýznamnejších výstupov za ostatných šesť rokov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.

VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
1. VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - KOVÁČOVÁ, Mariana - ILLEK, Josef. Antimicrobial resistance of bacterial isolates from sheep and goat cheeses in eastern Slovakia. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2021. ISSN 1505-1773, Vol. 24, no. 1 (2021), p. 13-22.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
[1] GOLAS-PRADZYNSKA, Marlena - ROLA, Jolanta G. Occurrence and antimicrobial resistance of enterococci isolated from goat's milk. In JOURNAL OF VETERINARY RESEARCH. ISSN 2450-7393, 2021, vol. 65, no. 4, pp. 449-455. Dostupné na: https://doi.org/10.2478/jvetres-2021-0071.
2. VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - FRAQUEZA, Maria Joao - MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - DRÁŽOVSKÁ, Monika - LAUKOVÁ, Andrea. Short communication: Antimicrobial potential of Lactobacillus plantarum strains isolated from Slovak raw sheep milk cheeses. In: Journal of Dairy Science. 2020. ISSN 0022-0302, Vol. 103, no. 8 (2020), p. 6900-6903.
(2020: 4.034 - IF, 191 - H-index, 4.354 - IF 5y, 1.483 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
[1] JEONG, Chang-Hee - SOHN, Hyejin - HWANG, Hyelyeon - LEE, Ho-Jae - KIM, Tae-Woon - KIM, Dong-Sub - KIM, Chun-Sung - HAN, Sung-Gu - HONG, Sung-Wook. Comparison of the Probiotic Potential between Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Kimchi and Standard Probiotic Strains Isolated from Different Sources. In FOODS, 2021, vol. 10, no. 9, pp.
3. LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - SIEGFRIED, Leonard. Quantity of selected probiotic cultures in semi-hard cheese with low-cooking curd during the maturation process : [Počet vybraných druhov probiotických kultúr v polotvrdom syre s nízkodohrievanou syreninou počas zrenia] In: Journal Of Food Science And Technology-Mysore. 2015. ISSN 0022-1155, Vol. 52, č. 8(2015), s. 4697-4702.
(2015: 1.241 - IF, 55 - H-index, 1.832 - IF 5y, 0.483 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
[1] TACO, Katherin R. - GARCÍA-GODOS, Paula. Optimizing parameters for acid milk production with Lactobacillus acidophilus. In Informacion Tecnologica. ISSN 07168756, 2021-01-01, 32, 1, pp. 179-186.
4. LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - SIEGFRIED, Leonard. Quantity of selected probiotic cultures in semi-hard cheese with low-cooking curd during the maturation process : [Počet vybraných druhov probiotických kultúr v polotvrdom syre s nízkodohrievanou syreninou počas zrenia] In: Journal Of Food Science And Technology-Mysore. 2015. ISSN 0022-1155, Vol. 52, č. 8(2015), s. 4697-4702.
(2015: 1.241 - IF, 55 - H-index, 1.832 - IF 5y, 0.483 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
[1] BISSON, Giulia - MARINO, Marilena - POLETTI, Denise - INNOCENTE, Nadia - MAIFRENI, Michela. Turbidimetric definition of growth limits in probiotic Lactobacillus strains from the perspective of an adaptation strategy. In Journal of Dairy Science. ISSN 00220302, 2021-12-01, 104, 12, pp. 12236-12248.
5. SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana - BHIDE, Mangesh Ramesh - DUDRIKOVÁ, Eva - TRÁVNIČEK, Milan. Genotypic Characterization of Coagulase-negative Staphylococci Isolated from Sheep Milk in Slovakia. In: Acta veterinaria Brno. 2010. ISSN 0001-7213, Vol. 79, č. 2 (2010), s. 269-276.
(2010: 0.534 - IF, 36 - H-index, 0.625 - IF 5y, 0.319 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
[1] TONAMO, A. - KOMLOSI, I - VARGA, L. - KACANIOVA, M. - PELES, F. Identification of ovine-associated staphylococci by MALDI-TOF mass spectrometry. In ACTA ALIMENTARIA. ISSN 0139-3006, 2021, vol. 50, no. 2, pp. 210-218.
7 Maximálne päť najvýznamnejších ohlasov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.

VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
1. KEGA 007UVLF-4/2020 "Inovácia vo výučbe hygieny a technológie mlieka a mliečnych výrobkov na Univerzite veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach", Doba riešenia: 2020 - 2022
2. Erasmus+ 2020-1-SK01-KA203-078333 "ERASMUS+ 2020-1- SK01-KA203-078333_FOODINOVO", Doba riešenia: 2021 - 2023
3. KEGA 005UVLF-4/2015 "Multimediálna podpora výučby hygieny a technológie mlieka ako inovovaného štúdia v ŠP všeobecné veterinárske lekárstvo", Doba riešenia: 2015 - 2017
4. KEGA 011UVLF-4/2015 "Bezpečnosť potravín-študijný materiál a didaktické pomôcky pre spoločný študijný program", Doba riešenia: 2015 - 2017
5. VEGA 1/0705/16 "Vplyv mikroskopických vláknitých húb a ich sekundárnych metabolitov na kvalitu a bezpečnosť vajec", Doba riešenia: 2016 - 2018
8 Maximálne päť najvýznamnejších projektov, ak je VUPCH prílohou žiadosti. Okrem názvu a stučnej charakteristiky projektu sa uvádza druh účasti (v slovenskom aj anglickom jazyku), ak je možné, hyperlink na projekt a jeho výstupy a ohlasy.

VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VII.a Aktivita, funkcia VII.b Názov inštitúcie, grémia VII.c Časové vymedzenia pôsobenia
členka vedeckej rady Fakulta veterinárnej hygieny a ekológie VFU Brno, ČR 2014 doteraz
Členka národnej odbornej vedeckej skupiny EFSA pre vedecký panel BIOHAZ pre hodnotenie mikrobiologického rizika – SR EFSA SR 2010 2022
Zástupkyňa komisie pre štátnu skúšku z povinného predmetu Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov – ŠP hygiena potravín, spojený 1. a 2. stupeň štúdia na UVLF v Košiciach Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2006 2022
Členka predsedníctva KEGA: Obsahová integrácia a diverzifikácia vysokoškolského štúdia pri MŠVVaŠ SR MŠVVaŠ SR 2004 2012
9 Napr. akademické funkcie, členstvá v redakčných radách a vo vedeckých, odborných a profesijných spoločnostiach.

VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
VIII.a Názov inštitúcie VIII.b Sídlo inštitúcie VIII.c Obdobie trvania pôsobenia/pobytu (uviesť dátum odkedy dokedy trval pobyt) VIII.d Mobilitná schéma, pracovný kontrakt, iné (popísať)
Agronomická fakulta Mendelovej univerzity, ČR Zemědělská 1665/1, 61300 Brno, ČR 2018 2018 ERAZMUS učiteľský program, vyžiadané prednášky, marec, 2 týždne
Fakulta veterinárnej hygieny a ekológie VFU Brno Palackého tr. 1946/1 Brno, ČR 2008 2008 ERAZMUS učiteľský program, vyžiadané prednášky, 2 mesiace, jún, júl
Veterinárna fakulta, Univerzita Viedeň, Rakúsko Veterinärplatz 1, 1211 Viedeň, Rakúsko tria 1998 1998 Individuálna mobilita CEEPUS, učiteľský program, január, 1 mesiac
Veterinárna fakulta, Univerzita Miláno, Taliansko Univerzita v Toríne, Via Verdi, 8, 10124 Turin Italy; Univesita degli studi di Perugia, Piazza dell´Universita, 1, 06123 Perugia, Italy 1995 1995 Individuálna mobilita TEMPUS, učiteľský program, 2 mesiace

IX. Iné relevantné skutočnosti 10
IX.a Ak je to podstatné, uvádzajú sa iné aktivity súvisiace s vysokoškolským vzdelávaním alebo s tvorivou činnosťou
V postgraduálnej činnosti sa podieľam lektorsky na kurzoch prvej a druhej atestácie v rámci Národného programu vzdelávania v oblasti hygieny potravín a úradnej kontroly potravín organizovaných Inštitútom vzdelávania veterinárnych lekárov v Košiciach, podieľam sa ako lektorka na seminároch organizovaných Zväzom chovateľov oviec a kôz, a lektorka seminárov pre Syráreň Bell, s.r.o. Michalovce. Vypracuvávam oponentské posudky na habilitačné práce, dizertačné práce a vedecké články v časopisoch evidovaných v databázach WOS a SCOPUS. Pôsobím ako členka organizačného výboru pre medzinárodnú vedeckú konferenciu Hygiena Alimentorum pre bezpečnosť a kvalitu mliečnych a rastlinných komodít, ktorá sa uskutočňuje v trojročných intervaloch pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky (v roku 2018 ako jej hlavný organizátor).
10 Maximálne 1800 znakov, ak je VUPCH prílohou žiadosti.
Skip to content