I. Základné údaje
II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
IX. Iné relevantné skutočnosti 10
II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
II.a Názov vysokej školy alebo inštitúcie | II.b Rok | II.c Odbor a program | |
---|---|---|---|
II.1 VŠ vzdelanie prvého stupňa | Univerzita Veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 2013 | bezpečnosť krmív a potravín |
II.2 VŠ vzdelanie druhého stupňa | Univerzita Veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 2015 | trh a kvalita potravín |
II.3 VŠ vzdelanie tretieho stupňa | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 2020 | hygiena potravín |
II.4 Titul docent | |||
II.5 Titul profesor | |||
II.6 Titul DrSc. |
III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
III.a Zamestnanie-pracovné zaradenie | III.b Inštitúcia | III.c Časové vymedzenie | |
---|---|---|---|
Univerzita Veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 0000 | doteraz |
IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
IV.a Popis aktivity, názov kurzu (ak išlo o kurz), iné | IV.b Názov inštitúcie | IV.c Rok |
---|---|---|
Senzorické hodnotenie vína | Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej Republiky | 2017 |
Ochrana zvierat používaných na vedecké alebo vzdelávacie účely | Inštitút vzdelávania veterinárnych lekárov | 2015 |
V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.1.a Názov profilového predmetu | V.1.b Študijný program | V.1.c Stupeň | V.1.d Študijný odbor |
---|---|---|---|
Biotechnologická výroba a kvalita potravín | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Kontrola potravín v rámci spoločného trhu | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Biotechnologická výroba a kvalita potravín | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Kontrola potravín v rámci spoločného trhu | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia mäsa | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.3.a Názov odboru habilitačného konania a inauguračného konania | V.3.b Študijný odbor, ku ktorému je priradený |
---|
V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.4.a Bakalárske (prvý stupeň) | V.4.b Diplomové (druhý stupeň) | V.4.c Dizertačné (tretí stupeň) | |
---|---|---|---|
V.4.1 Počet aktuálne vedených prác | 0 | 2 | 0 |
V.4.2 Počet obhájených prác | 0 | 2 | 0 |
V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
V.5.a Názov predmetu | V.5.b Študijný program | V.5.c Stupeň | V.5.d Študijný odbor |
---|---|---|---|
Zdravotná bezpečnosť a kvalita potravín z biotechnologickej výroby | bezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Systémy riadenia kvality potravín | bezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Zdravotná bezpečnosť a kvalita potravín z biotechnologickej výroby | bezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Systémy riadenia kvality potravín | bezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Biotechnologická výroba a kvalita potravín | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Spoločná poľnohospodárska politika | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Systém riadenia kvality potravín rastlinného pôvodu | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Systém riadenia kvality potravín živočíšneho pôvodu | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Spoločná poľnohospodárska politika | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Systém riadenia kvality potravín rastlinného pôvodu | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Biotechnologická výroba a kvalita potravín | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Systém riadenia kvality potravín živočíšneho pôvodu | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a spracovanie vedľajších potravinárskych produktov | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
VIII.a Názov inštitúcie | VIII.b Sídlo inštitúcie | VIII.c Obdobie trvania pôsobenia/pobytu (uviesť dátum odkedy dokedy trval pobyt) | VIII.d Mobilitná schéma, pracovný kontrakt, iné (popísať) |
---|
IX. Iné relevantné skutočnosti 10