MVDr. Pavol Roba

Rok Kategória
Publikácia
2018 AFD ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - DEMJANOVÁ, Soňa. Detekcia celkových aflatoxínov v arašidoch rýchlou skríningovou metódou : [Detection of total aflatoxins in peanuts by rapid screening method] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 51-53.
2018 AFD REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - ROBA, Pavol. Identification of micromycetes isolated from hen eggs : [Identifikácia mikromycét izolovaných zo slepačích vajec] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 216-223.
2018 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - ROBA, Pavol - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 151-155.
2018 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 8-10.
2017 AFD ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov : [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 237-241.
2016 AFD ROBA, Pavol - POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - KUKURA, Vladimír - KUTSCHYOVÁ, Kvetoslava. Výsledky monitoringu prítomnosti mykotoxínov v potravinách rastlinného pôvodu v SR za obdobie 2013-2015 : [Results of monitoring of mycotoxins occurence in food of plant origin in SR within 2013-2015] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 308-3012.
Počet záznamov v databáze: 6
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content