MVDr. Katarína Veszelits Laktičová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 BDE VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - TOROPILOVÁ, Denisa. Uplatnenie personálnej hygieny v mäsospracujúcom priemysle : [Application of personal hygiene in the meat processing industry] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 3(2018), p. 41-43.
2018 BDE VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KORIM, Peter - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - POŠIVÁKOVÁ, Terézia. Vyhodnotenie dezinfekčnej účinnosti prípravku Fink FC 21 v priestoroch bitúnku : [ Using of sanitation in the slaughterhouse] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 31-34.
2017 BDE VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
2017 BDE POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa : [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
2014 BDE VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - HROMADA, Rudolf. Význam sanitácie v mäso-spracujúcom podniku : [Impact of sanitation in meat processing facilities] In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. 48-51.
Počet záznamov v databáze: 5
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content