Mgr. Martin Bartkovský, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2016 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay : [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
2016 AFH BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa : [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
2015 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - PROKEŠ, Marián - ONDREJKOVÁ, Anna - ONDREJKA, Róbert - TOROPILOVÁ, Denisa. Listerióza ľudí a zvierat na Slovensku. In: Priemyselná toxikológia 2015, Svit, 17.-19.6.2015 : Zborník príspevkov: 35. medzinárodné vedecké sympózium pod záštitou primátora mesta SVIT - Ing. Miroslava Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2015. ISBN 978-80-227-4377-8, s. 225-229.
Počet záznamov v databáze: 153
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 16 z 16
Skip to content