Názov: Tyramine content and enterococci isolated from the slovak ewe´s cheeses as a potential source of biogenic amines.
Zápis: POĽÁKOVÁ, Lucia - TRIVEDI, Krina - KARPÍŠKOVÁ, Renáta - DUŠKOVÁ, Marta - DIČÁKOVÁ, Zuzana - GALLO, Juraj - VORLOVÁ, Lenka - DUDRIKOVÁ, Eva. Tyramine content and enterococci isolated from the slovak ewe´s cheeses as a potential source of biogenic amines. In: Chemické listy. 2011. ISSN 0009-2770, Vol. 105, č. 18 special issue(2011), s. 1000-1001.
(2011: 0.529 - IF, 27 - H-index, 0.569 - IF 5y, 0.181 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2011
Kategória: AEG - Abstrakty vedeckých prác v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:POĽÁKOVÁ Lucia0 %
TRIVEDI Krina0 %
KARPÍŠKOVÁ Renáta0 %
DUŠKOVÁ Marta0 %
DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
GALLO Juraj0 %
VORLOVÁ Lenka0 %
DUDRIKOVÁ Eva0 %
Vydanie: Chemické listy
Vol. 105, č. 18 special issue(2011), s. 1000-1001
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:0009-2770
Oblasť výskumu: neuvedená
Scientometria: 2011: 0.529 - IF, 27 - H-index, 0.569 - IF 5y, 0.181 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
Skip to content