Názov: Vplyv bielkovinových prísad na kvalitu mäsových výrobkov.
Zápis: VAŠKO, Ladislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv bielkovinových prísad na kvalitu mäsových výrobkov. In: Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993. Košice : UVL, 1993. s. 37.
Rok vydania: 1993
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VAŠKO Ladislav0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
TUREK Peter0 %
DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
Vydanie: Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993
New Trends in Meat and Meat Products Processing
S. 37
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content