Názov: Oxidačná stabilita mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of meat products after application of selected plants extracts]
Zápis: BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of meat products after application of selected plants extracts] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 49-53.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BAČA Martin40 %
MARCINČÁK Slavomír40 %
ČUJOVÁ Veronika5 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
DUDRIKOVÁ Eva5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 49-53
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020325-Oxidacna-stabilita-masovych-vyrobkov-po-aplikacii-vybranych-rastlinnych-extraktov/
Skip to content