Názov: Kvalita spišských párkov na slovenskom a českom trhu : [Quality of sausages "spišské párky" on slovak and czech market]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - DUDRIKOVÁ, Eva - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. Kvalita spišských párkov na slovenskom a českom trhu : [Quality of sausages "spišské párky" on slovak and czech market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 59-63.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MARCINČÁK Slavomír40 %
POSPIECH Matej30 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
TREMLOVÁ Bohuslava10 %
TUREK Peter10 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 59-63
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020341-Kvalita-spisskych-parkov-na-slovenskom-a-ceskom-trhu/
Skip to content