Názov: The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions.
Zápis: VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 287-290.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VAŠKO Ladislav40 %
VAŠKOVÁ Janka30 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
NAGY Jozef10 %
Autori vydania:VENGLOVSKÝ Ján, GREGOVÁ Gabriela, ČORNEJOVÁ Tatiana, LEGÁTH Jaroslav, PAPAJOVÁ Ingrid
Vydanie: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia
Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene
S. 287-290
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-462-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022526-The-effect-of-humic-acids-on-the-antioxidant-status-in-chickens-fattened-in-experimental-and-farm-co/
Skip to content