Názov: | The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions. | |
Zápis: | VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 287-290. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | VAŠKO Ladislav | 40 % |
VAŠKOVÁ Janka | 30 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
NAGY Jozef | 10 % | |
Autori vydania: | VENGLOVSKÝ Ján, GREGOVÁ Gabriela, ČORNEJOVÁ Tatiana, LEGÁTH Jaroslav, PAPAJOVÁ Ingrid | |
Vydanie: | Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene S. 287-290 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-462-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022526-The-effect-of-humic-acids-on-the-antioxidant-status-in-chickens-fattened-in-experimental-and-farm-co/ |