Názov: | Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu : [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct] | |
Zápis: | MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu : [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 132-134. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MAČANGA Ján | 30 % |
MARCINČÁK Slavomír | 30 % | |
ČERTÍK Milan | 10 % | |
POPELKA Peter | 10 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015 S. 132-134 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1314-9 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023019-Kvalita-produkovaneho-masa-kurciat-po-skrmovani-prefermentovaneho-bioproduktu/ |