Názov: Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu : [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct]
Zápis: MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu : [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 132-134.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MAČANGA Ján30 %
MARCINČÁK Slavomír30 %
ČERTÍK Milan10 %
POPELKA Peter10 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015
S. 132-134
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1314-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023019-Kvalita-produkovaneho-masa-kurciat-po-skrmovani-prefermentovaneho-bioproduktu/
Skip to content