Názov: | Changes cadmium and copper levels after administration of sodium humate in the tissues of broiler. | |
Zápis: | SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš. Changes cadmium and copper levels after administration of sodium humate in the tissues of broiler. In: Risk Factors of Food Chain. XVIth Risk Factors of Food Chain 2015, October 19-21th 2015, Dudince, Slovak Republic : Book of Abstracts. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. ISBN 978-80-552-1424-5, online, s. 35. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | SKALICKÁ Magdaléna | 55 % |
NAĎ Pavel | 15 % | |
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ Alena | 15 % | |
BUJŇÁK Lukáš | 15 % | |
Autori vydania: | KOVÁČIK Anton, MASSANYI Peter, STAWARZ Robert | |
Vydanie: | XVIth Risk Factors of Food Chain 2015, October 19-21th 2015, Dudince, Slovak Republic Book of Abstracts online, S. 35 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1424-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2015/dl/9788055214245/9788055214245.pdf | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023674-Changes-cadmium-and-copper-levels-after-administration-of-sodium-humate-in-the-tissues-of-broiler/ |