Názov: Kritéria výberu laktobacilov pre probiotické účely v akvakultúre : [Criteria for selection of lactovacilli for probiotic use in aquaculture]
Zápis: FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Kritéria výberu laktobacilov pre probiotické účely v akvakultúre : [Criteria for selection of lactovacilli for probiotic use in aquaculture] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 93-96.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:FEČKANINOVÁ Adriána60 %
POPELKA Peter30 %
KOŠČOVÁ Jana5 %
MUDROŇOVÁ Dagmar5 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Vydanie: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 93-96
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-35-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content