Názov: | Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky : [Presence of mycotoxins in food and their negative effects] | |
Zápis: | JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter. Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky : [Presence of mycotoxins in food and their negative effects] In: Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2015. ISBN 978-80-89418-43-5, s. 81-87. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | JEVINOVÁ Pavlína | 60 % |
TUREK Peter | 40 % | |
Autori vydania: | KOBZA Jozef, JURÁNI Bohdan, CHLPÍK Juraj | |
Vydanie: | Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd International year of soils in the context of sustainable management of soils Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach S. 81-87 |
|
Vydavateľ: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Lužianky | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89418-43-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023834-Pritomnost-mykotoxinov-v-potravinach-a-ich-negativne-ucinky/ |