Názov: Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky : [Presence of mycotoxins in food and their negative effects]
Zápis: JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter. Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky : [Presence of mycotoxins in food and their negative effects] In: Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2015. ISBN 978-80-89418-43-5, s. 81-87.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:JEVINOVÁ Pavlína60 %
TUREK Peter40 %
Autori vydania:KOBZA Jozef, JURÁNI Bohdan, CHLPÍK Juraj
Vydanie: Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd
International year of soils in the context of sustainable management of soils
Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach
S. 81-87
Vydavateľ: Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Lužianky
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89418-43-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023834-Pritomnost-mykotoxinov-v-potravinach-a-ich-negativne-ucinky/
Skip to content