Názov: | Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects : [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty] | |
Zápis: | POPELKA, Peter. Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects : [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 389-416 [2,14AH] | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách | |
Autori: | POPELKA Peter | 100 % |
Autori vydania: | ZDOLEC Nevijo | |
Vydanie: | Fermented Meat Products Health Aspects S. 389-416 [2,14AH] |
|
Vydavateľ: | CRC PRESS | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Boca Raton | |
Krajina vydania: | Spojené štáty americké | |
ISBN: | 978-1-4987-3304-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026015-Fermented-Meats-Composition-Health-and-Nutrition-Aspects/ | |
Poznámka: | v CREPČ AEC |