Názov: Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects : [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty]
Zápis: POPELKA, Peter. Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects : [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 389-416 [2,14AH]
Rok vydania: 2017
Kategória: ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách
Autori:POPELKA Peter100 %
Autori vydania:ZDOLEC Nevijo
Vydanie: Fermented Meat Products
Health Aspects
S. 389-416 [2,14AH]
Vydavateľ: CRC PRESS
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Boca Raton
Krajina vydania: Spojené štáty americké
ISBN:978-1-4987-3304-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026015-Fermented-Meats-Composition-Health-and-Nutrition-Aspects/
Poznámka: v CREPČ AEC
Skip to content