Názov: |
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. |
Zápis: |
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-533-9, 66 s.
|
Rok vydania: |
2017 |
Kategória: |
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...) |
Autori: | TUREK Peter | 50 % |
| POPELKA Peter | 50 % |
Recenzenti: |
Jaroslav Legáth, Pavel Naď. |
Podiel UVLF: |
100 % |
Vydavateľ: |
UVLF |
Číslo vydania: |
1. vyd. |
Miesto vydania: |
Košice |
Krajina vydania: |
Slovensko |
ISBN: | 978-80-8077-533-9 |
Rozsah: |
66 s. |
Oblasť výskumu: |
200 - Veterinárske vedy |
Jazyk: |
slovenský |