Názov: Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach mäsa : [Monitoring of microorganisms in meat processing operation]
Zápis: POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján - KLEIN, Róbert - POŠIVÁKOVÁ, Serena. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach mäsa : [Monitoring of microorganisms in meat processing operation] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 210-212.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:POŠIVÁKOVÁ Terézia31 %
HROMADA Rudolf8 %
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína8 %
VARGOVÁ Mária8 %
KORYTÁR Ľuboš8 %
MIŇO Igor8 %
ŠVAJLENKA Jozef8 %
POŠIVÁK Ján8 %
KLEIN Róbert5 %
POŠIVÁKOVÁ Serena8 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 210-212
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
100 - Environmentalistika a ekológia
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027071-Monitoring-vyskytu-mikroorganizmov-v-spracovatelskych-prevadzkach-masa/
Skip to content