Názov: | Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products] | |
Zápis: | VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - TOROPILOVÁ, Denisa - ECKEROVÁ, Radka. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 164-167. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína | 60 % |
VARGOVÁ Mária | 10 % | |
POŠIVÁKOVÁ Terézia | 10 % | |
HROMADA Rudolf | 5 % | |
CIMBOLÁKOVÁ Iveta | 1 % | |
KORYTÁR Ľuboš | 4 % | |
MIŇO Igor | 1 % | |
TOROPILOVÁ Denisa | 8 % | |
ECKEROVÁ Radka | 1 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie DVD, S. 164-167 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-534-6 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy 100 - Environmentalistika a ekológia |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027125-Uplatnenie-bioluminiscencnej-metody-v-procese-spracovania-masovych-vyrobkov/ |