Názov: Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products]
Zápis: VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - TOROPILOVÁ, Denisa - ECKEROVÁ, Radka. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 164-167.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína60 %
VARGOVÁ Mária10 %
POŠIVÁKOVÁ Terézia10 %
HROMADA Rudolf5 %
CIMBOLÁKOVÁ Iveta1 %
KORYTÁR Ľuboš4 %
MIŇO Igor1 %
TOROPILOVÁ Denisa8 %
ECKEROVÁ Radka1 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 164-167
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
100 - Environmentalistika a ekológia
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027125-Uplatnenie-bioluminiscencnej-metody-v-procese-spracovania-masovych-vyrobkov/
Skip to content