Názov: Vplyv času a teploty na účinnosť dezinfekcie : [The influence time of temperature on the effectiveness of disinfection]
Zápis: VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PIVOVARNÍKOVÁ, Antónia - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv času a teploty na účinnosť dezinfekcie : [The influence time of temperature on the effectiveness of disinfection] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 275-277.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VÝROSTKOVÁ Jana50 %
DIČÁKOVÁ Zuzana20 %
PIVOVARNÍKOVÁ Antónia20 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana10 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 275-277
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027136-Vplyv-casu-a-teploty-na-ucinnost-dezinfekcie/
Skip to content