Názov: Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov : [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening]
Zápis: ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov : [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50.
Rok vydania: 2017
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:ROBA Pavol70 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
MAČANGA Ján10 %
JEVINOVÁ Pavlína5 %
POPELKA Peter5 %
Vydanie: Maso
Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027582-Sledovanie-fyzikalnochemickych-zmien-v-pribehu-zrenia-masa-pstrosov/
Skip to content