Názov: | Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat] | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat] In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 40 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 15 % | |
MAČANGA Ján | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 10 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
KOVALÍK Pavol | 5 % | |
HUDÁK Marek | 5 % | |
Autori vydania: | TREMLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, OŠŤÁDALOVÁ Martina, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej | |
Vydanie: | XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin 47th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology Sborník přednášek a posterů CD ROM, S. 187-191 |
|
Vydavateľ: | VFU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Brno | |
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISBN: | 978-80-7305-793-0 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027944-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-produktu-obohateneho-o-vyznamne-polynenasytene-mastne-kyseliny-na-pr/ |