Názov: Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat] In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:MARCINČÁK Slavomír40 %
BARTKOVSKÝ Martin15 %
MAČANGA Ján10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
ČERTÍK Milan5 %
KOVALÍK Pavol5 %
HUDÁK Marek5 %
Autori vydania:TREMLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, OŠŤÁDALOVÁ Martina, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej
Vydanie: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin
47th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
Sborník přednášek a posterů
CD ROM, S. 187-191
Vydavateľ: VFU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:978-80-7305-793-0
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027944-Vplyv-skrmovania-fermentovaneho-produktu-obohateneho-o-vyznamne-polynenasytene-mastne-kyseliny-na-pr/
Skip to content