Názov: The use of humic substances in broiler chickens during the fattening period : [Využitie humínových kyselín vo výkrme brojlerov]
Zápis: MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MARCINČÁK, Slavomír. The use of humic substances in broiler chickens during the fattening period : [Využitie humínových kyselín vo výkrme brojlerov] In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 103.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:MARCINČÁKOVÁ Dana25 %
BARTKOVSKÝ Martin20 %
MAČANGA Ján20 %
JAĎUTTOVÁ Iveta10 %
MARCINČÁK Slavomír25 %
Autori vydania:BOTTTEGARO Nika Brkljača, ALADROVIČ Jasna, BECK Ana
Vydanie: Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia
S. 103
Vydavateľ: University of Zagreb
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Zagreb
Krajina vydania: Chorvátsko
ISBN:978-853-8006-13-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028329-The-use-of-humic-substances-in-broiler-chickens-during-the-fattening-period/
Skip to content