Názov: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie.
Zápis: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Jozef Nagy, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, 111 s.
Rok vydania: 2018
Kategória: FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Autori:NAGY Jozef0 %
POPELKA Peter50 %
Recenzenti: Jaroslav Legáth, Pavel Naď.
Podiel UVLF: 50 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-579-7
Rozsah: 111 s.
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content