Názov: |
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. |
Zápis: |
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Jozef Nagy, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, 111 s.
|
Rok vydania: |
2018 |
Kategória: |
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...) |
Autori: | NAGY Jozef | 0 % |
| POPELKA Peter | 50 % |
Recenzenti: |
Jaroslav Legáth, Pavel Naď. |
Podiel UVLF: |
50 % |
Vydavateľ: |
UVLF |
Číslo vydania: |
1. vyd. |
Miesto vydania: |
Košice |
Krajina vydania: |
Slovensko |
ISBN: | 978-80-8077-579-7 |
Rozsah: |
111 s. |
Oblasť výskumu: |
200 - Veterinárske vedy |
Jazyk: |
slovenský |