Názov: | Štandardizácia prípravy primokultúry z čreva pstruha dúhového : [Standardization of preparation primary culture from the gut of rainbow trout] | |
Zápis: | MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Štandardizácia prípravy primokultúry z čreva pstruha dúhového : [Standardization of preparation primary culture from the gut of rainbow trout] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 325-328. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MARUŠČÁKOVÁ Ivana | 40 % |
MUDROŇOVÁ Dagmar | 30 % | |
POPELKA Peter | 30 % | |
Autori vydania: | NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie CD ROM, S. 325-328 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-580-3 | |
Oblasť výskumu: | 130 - Vedy o živej prírode | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029410-standardizacia-pripravy-primokultury-z-creva-pstruha-duhoveho/ |