Názov: Štandardizácia prípravy primokultúry z čreva pstruha dúhového : [Standardization of preparation primary culture from the gut of rainbow trout]
Zápis: MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Štandardizácia prípravy primokultúry z čreva pstruha dúhového : [Standardization of preparation primary culture from the gut of rainbow trout] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 325-328.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MARUŠČÁKOVÁ Ivana40 %
MUDROŇOVÁ Dagmar30 %
POPELKA Peter30 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 325-328
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-580-3
Oblasť výskumu: 130 - Vedy o živej prírode
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029410-standardizacia-pripravy-primokultury-z-creva-pstruha-duhoveho/
Skip to content