Názov: | Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products] | |
Zápis: | VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch | |
Autori: | VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína | 50 % |
VARGOVÁ Mária | 30 % | |
POŠIVÁKOVÁ Terézia | 2 % | |
HROMADA Rudolf | 12 % | |
CIMBOLÁKOVÁ Iveta | 1 % | |
TOROPILOVÁ Denisa | 5 % | |
Vydanie: | Maso Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38 |
|
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISSN: | 1210-4086 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031219-Vyuzitie-bioluminiscencnej-metody-v-procese-spracovania-masovych-vyrobkov/ |