Názov: Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products]
Zápis: VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
Rok vydania: 2017
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína50 %
VARGOVÁ Mária30 %
POŠIVÁKOVÁ Terézia2 %
HROMADA Rudolf12 %
CIMBOLÁKOVÁ Iveta1 %
TOROPILOVÁ Denisa5 %
Vydanie: Maso
Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031219-Vyuzitie-bioluminiscencnej-metody-v-procese-spracovania-masovych-vyrobkov/
Skip to content