Názov: Stess and nutritive value of poultry meat.
Zápis: SOPKOVÁ, Drahomíra - VÁRADY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Stess and nutritive value of poultry meat. In: Hygiena Alimentorum XXI: Hygiene and Technology of Poultry, Eggs, Fish and Game : Proceedings of Lectures and Posters, June 1-3, 2000 High Tatras, Slovakia. 1. vyd. Košice : UVL, 2000. ISBN 80-8898-515-3, s. 58-59.
Rok vydania: 2000
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SOPKOVÁ Drahomíra0 %
VÁRADY Jozef0 %
DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
KOŽÁROVÁ Ivona0 %
Vydanie: Hygiena Alimentorum XXI: Hygiene and Technology of Poultry, Eggs, Fish and Game
Proceedings of Lectures and Posters, June 1-3, 2000 High Tatras, Slovakia
S. 58-59
Vydavateľ: UVL
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-8898-515-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: anglický
Ohlasy:
2008: [4] KORÉNEKOVÁ, B. - TUREK, P.: Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse. In: Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie „Hygiena Alimentorum XXIX“, Košice : UVL, 5. – 7. 5. 2008, 116–118. ISBN 978-80-7148-059-4
2005: [4] PÁSTOROVÁ, B.: Katecholamíny v eminentia mediana a area preoptica počas riadenej reprodukcie oviec. In: Zborník vedeckých prác „VIII. Košický morfologický deň“, Košice : LF UPJŠ, 26. máj 2005, 70–71. ISBN 80-89138-26-8
Skip to content