Názov: | Assessment of lipid peroxidation in dairy cows with subclinical and clinical mastitis. | |
Zápis: |
ZIGO, František - ELEČKO, Juraj - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - TAKÁČ, Ladislav - TAKÁČOVÁ, Jana - ZIGOVÁ, Martina - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Assessment of lipid peroxidation in dairy cows with subclinical and clinical mastitis. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 244-250. (10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS | |
Autori: | ZIGO František | 50 % |
ELEČKO Juraj | 5 % | |
VASIĽ Milan | 5 % | |
FARKAŠOVÁ Zuzana | 5 % | |
TAKÁČ Ladislav | 10 % | |
TAKÁČOVÁ Jana | 5 % | |
ZIGOVÁ Martina | 15 % | |
BUJOK Jolanta | 3 % | |
PECKA-KIEŁB Ewa | 2 % | |
Vydanie: | Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences Roč. 13, č. 1 (2019), s. 244-250 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1338-0230 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Scientometria: | 10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031897-Assessment-of-lipid-peroxidation-in-dairy-cows-with-subclinical-and-clinical-mastitis/ |