Názov: Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children : [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children : [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku] In: Food Safety and Hygiene & Nutrition, Food Science and Technology. Journal of food technology and preservation. 2019. ISSN 2591-796X, Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana100 %
Vydanie: Journal of food technology and preservation
Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21
Krajina vydania: Veľká Británia
ISSN:2591-796X
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031992-Monitoring-of-the-salt-content-in-cheeese-and-the-other-dairy-products-designated-for-Preschool-chi/
Skip to content