Názov: | Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children : [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku] | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children : [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku] In: Food Safety and Hygiene & Nutrition, Food Science and Technology. Journal of food technology and preservation. 2019. ISSN 2591-796X, Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 100 % |
Vydanie: | Journal of food technology and preservation Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21 |
|
Krajina vydania: | Veľká Británia | |
ISSN: | 2591-796X | |
Oblasť výskumu: | 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy 200 - Veterinárske vedy |
|
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031992-Monitoring-of-the-salt-content-in-cheeese-and-the-other-dairy-products-designated-for-Preschool-chi/ |