Názov: Authentication and preference mapping of ham.
Zápis: BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - VLČKO, Tomáš. Authentication and preference mapping of ham. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 1051-1056.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania: 2019
Kategória: ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:BENEŠOVÁ Lucia16 %
GOLIAN Jozef14 %
MARTIŠOVÁ Patrícia14 %
SEMJON Boris14 %
ZAJÁC Peter14 %
ČAPLA Jozef14 %
VLČKO Tomáš14 %
Vydanie: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Roč. 13, č. 1 (2019), s. 1051-1056
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1338-0230
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Scientometria: 10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033867-Authentication-and-preference-mapping-of-ham/
Skip to content