Názov: Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov : [Sensory evaluation of coccoa and products]
Zápis: SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov : [Sensory evaluation of coccoa and products] In: Chémia a technológie pre život : 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2019. ISBN 978-80-8208-015-8, s. 393-394.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SOKOLOVSKÁ Martina50 %
DIČÁKOVÁ Zuzana50 %
Autori vydania:AČAI Pavel, ÁCSOVÁ Aneta, BLAŠKOVIČOVÁ Jana
Vydanie: Chémia a technológie pre život
21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou
S. 393-394
Vydavateľ: Slovenská technická univerzita
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8208-015-8
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
Poznámka: časová uzávierka 2020 v CREPČ
Skip to content