Názov: | Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov : [Sensory evaluation of coccoa and products] | |
Zápis: | SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov : [Sensory evaluation of coccoa and products] In: Chémia a technológie pre život : 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2019. ISBN 978-80-8208-015-8, s. 393-394. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SOKOLOVSKÁ Martina | 50 % |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 50 % | |
Autori vydania: | AČAI Pavel, ÁCSOVÁ Aneta, BLAŠKOVIČOVÁ Jana | |
Vydanie: | Chémia a technológie pre život 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou S. 393-394 |
|
Vydavateľ: | Slovenská technická univerzita | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8208-015-8 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
Poznámka: | časová uzávierka 2020 v CREPČ |