Názov: Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna.
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
Rok vydania: 2020
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:MARCINČÁK Slavomír45 %
BARTKOVSKÝ Martin25 %
SOPKOVÁ Drahomíra10 %
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana10 %
SEMJON Boris10 %
Vydanie: Maso
Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content