Názov: Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna : [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna : [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 173-176.
Rok vydania: 2020
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BARTKOVSKÝ Martin51 %
SOPKOVÁ Drahomíra19 %
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana15 %
SEMJON Boris5 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020
online, S. 173-176
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2168-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: https://khbp-nitra.webnode.sk/_files/200000112-ab066ab068/Piestany BaKP program 2020.pdf
Skip to content