Názov: Maso a mäsové výrobky : kapitola 12.2.
Zápis: STARUCH, Ladislav - GOLIAN, Jozef - CHLEBO, Peter - TUREK, Peter - KERESTEŠ, Ján - ARPÁŠOVÁ, Henrieta. Maso a mäsové výrobky : kapitola 12.2. In: CHLEBO, Peter et al. Zdravie a výživa ľudí 2. 2. rozš. vyd. Bratislava : Cad Press, 2020. ISBN 978-80-88969-89-1, s. 739-957.
Rok vydania: 2020
Kategória: ACD - Kapitoly vo vysokoškolských učebniciach vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:STARUCH Ladislav30 %
GOLIAN Jozef10 %
CHLEBO Peter10 %
TUREK Peter13 %
KERESTEŠ Ján7 %
ARPÁŠOVÁ Henrieta30 %
Autori vydania:CHLEBO Peter, KERESTEŠ Ján, HABÁNOVÁ Marta, HABÁN Miroslav, GAŽÁROVÁ Martina, FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ Katarína, MAČEK Jaroslav, TÓTH Zsigmund, HAMADOVÁ Zuzana, MAĽA Pavel, ČÁRSKY Jozef, ZÁLEŠÁKOVÁ Janka, SEKRETÁR Stanislav, KOVÁČ Milan, DLOUHÝ Pavel, GOLIAN Jozef, KOPÁČEK Jiří, ĎURAČKOVÁ Zdenka, KERESTEŠ Peter, KAJABA Igo, MRÁZOVÁ Jana, KOPČEKOVÁ Jana, DUDRIKOVÁ Eva, DANIŠKA Jaroslav, MINÁRIK Peter, KAČÁNIOVÁ Miroslava, STARUCH Ladislav, TUREK Peter, ARPÁŠOVÁ Henrieta, HERIAN Karol, BUŇKA František, BOROŠ Vladimír, SCHMIDT Štefan, GRIEFOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, VALŠÍKOVÁ-FREY Magdaléna, HRIČOVSKÝ Ivan, ŽIAROVSKÁ Jana, BÍREŠ Jozef, TOMAN Róbert, TRAKOVICKÁ Anna, HORÁKOVÁ Katarína, MILUCHOVÁ Martina, GÁBOR Michal, KOZÁNEK Ján, CHLEBOVÁ Zuzana, SCHWARZOVÁ Marianna, KRÁČMAR Stanislav, NAGY Jozef
Vydanie: Zdravie a výživa ľudí 2
S. 739-957
Vydavateľ: Cad Press
Číslo vydania: 2. rozš. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-88969-89-1
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content