Názov: The effect of xanthohumol on carcass and oxidation parameters in the meat of Japanese quail.
Zápis: LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana. The effect of xanthohumol on carcass and oxidation parameters in the meat of Japanese quail. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 67-70.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Rok vydania: 2021
Kategória: ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:LACKOVÁ Zuzana60 %
ZIGO František15 %
ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia5 %
VASIĽ Milan10 %
FARKAŠOVÁ Zuzana10 %
Vydanie: Acta Fytotechnica et Zootechnica
Monothematic issue: Problems and risks in animal production
Roč. 24, č. (2021), s. 67-70
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1335-258X
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Scientometria: 3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk: anglický
URL: http://acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/858/pdf
Skip to content