Názov: | Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu. | |
Zápis: | VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 107-109. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | VÁRADY Matúš | 50 % |
POPELKA Peter | 50 % | |
Autori vydania: | KOVAŘÍKOVÁ Veronika, VLČKOVÁ Radoslava, KOŠČOVÁ Jana | |
Vydanie: | Vedecké práce doktorandov 2021 zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu S. 107-109 |
|
Vydavateľ: | Slovenská akadémia vied, Centrum biovied | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-972752-9-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |