Názov: Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu.
Zápis: VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 107-109.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VÁRADY Matúš50 %
POPELKA Peter50 %
Autori vydania:KOVAŘÍKOVÁ Veronika, VLČKOVÁ Radoslava, KOŠČOVÁ Jana
Vydanie: Vedecké práce doktorandov 2021
zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu
S. 107-109
Vydavateľ: Slovenská akadémia vied, Centrum biovied
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-972752-9-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content