Názov: | Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 361-366. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SEMJON Boris | 20 % |
REITZNEROVÁ Anna | 15 % | |
BENEŠOVÁ Lucia | 15 % | |
JAKABOVÁ Silvia | 15 % | |
GOLIAN Jozef | 15 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products USB kľúč, S. 361-366 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-733-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |