Názov: |
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. |
Zápis: |
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Boris Semjon, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, 92 s.
|
Rok vydania: |
2021 |
Kategória: |
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...) |
Autori: | SEMJON Boris | 50 % |
| POPELKA Peter | 50 % |
Recenzenti: |
Jaroslav Legáth, Pavel Naď. |
Podiel UVLF: |
100 % |
Vydavateľ: |
UVLF |
Číslo vydania: |
1. vyd. |
Miesto vydania: |
Košice |
Krajina vydania: |
Slovensko |
ISBN: | 978-80-8077-734-0 |
Rozsah: |
92 s. |
Oblasť výskumu: |
200 - Veterinárske vedy |
Jazyk: |
slovenský |