Názov: | Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania : [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania : [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 13. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 30 % |
SOPKOVÁ Drahomíra | 15 % | |
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana | 15 % | |
VLČKOVÁ Radoslava | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
SEMJON Boris | 15 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 13 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-734-0 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |