Názov: Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby.
Zápis: MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby. Rec. Slavomír Marcinčák, Alena Saláková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-735-7, 122 s. [6,26AH]
Rok vydania: 2021
Kategória: BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:MAĽOVÁ Jana50 %
SEMJON Boris50 %
Recenzenti: Slavomír Marcinčák, Alena Saláková.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-735-7
Rozsah: 122 s. [6,26AH]
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content