Názov: The effect of adding spices to green walnut tinctures on their polyphenolic profile, antioxidant capacity and action on renal cells.
Zápis: MILEK, Michal - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - LEGÁTHOVÁ, Diana - DZUGAN, Malgorzata. The effect of adding spices to green walnut tinctures on their polyphenolic profile, antioxidant capacity and action on renal cells. In: Applied Sciences. 2022. ISSN 2076-3417, Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 3669, p. [1-13]
(2022: 2.700 - IF, 101 - H-index, 2.900 - IF 5y, 0.492 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2022
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:MILEK Michal10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana60 %
KOLESÁROVÁ Mária20 %
LEGÁTHOVÁ Diana5 %
DZUGAN Malgorzata5 %
Vydanie: Applied Sciences
Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 3669, p. [1-13]
Krajina vydania: Švajčiarsko
ISSN:2076-3417
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Zdravotnícke vedy a odbory zamerané na skvalitňovanie života
Názov študijného odoboru: farmácia
Scientometria: 2022: 2.700 - IF, 101 - H-index, 2.900 - IF 5y, 0.492 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://www.mdpi.com/2076-3417/12/7/3669
Ohlasy:
2023: [1] VIJAN, Loredana Elena - GIURA, Simona - MAZILU, Ivona Cristina - BOTU, Mihai. Effect of Temperature and Storage Time on Some Biochemical Compounds from the Kernel of Some Walnut Cultivars Grown in Romania. In Horticulturae, 2023-05-01, 9, 5, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/horticulturae9050544.
Skip to content